Robben scoort, maar Bayern komt niet langs Frankfurt

Bayern München heeft voor de derde keer op rij niet weten te winnen. Eintracht Frankfurt hield in eigen huis de ploeg van Arjen Robben op 2-2. Woensdag speelt Bayern in de Champions League thuis tegen PSV. Arjen Robben stond voor de tweede keer dit seizoen in de basis en maakte in de elfde minuut de openingsgoal. Hij controleerde knap een voorzet van David Alaba en schoot in de verre hoek binnen. Met zijn goal werd Robben de Nederlandse topscorer van Bayern, hij passeerde ‘das Phantom’ Roy Makaay met zijn 79ste goal in dienst van de Zuid-Duitsers. Robben lachend naar de kant…

Lees verder op NOS: Robben scoort, maar Bayern komt niet langs Frankfurt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *